Behandling af personlige oplysninger på QuickTip.dk

 1. For at blive tilmeldt QuickTip.dk, skal brugeren opgive oplysninger om navn og e-mail. Disse oplysninger bliver brugt i forbindelse med udsendelse af vores mail tip.
  Det er kun QuickTip.dk der har adgang til disse informationer.

 2. Ved tilmelding til QuickTip.dk vil brugeren i hele tilmeldingsperioden modtage e-mails, på den e-mail adresse som brugeren opgiver ved tilmeldingen, med et kort tip på tekstmail omking et aktuelt tilbud, en konkurrrence eller andet spændende nyt. Ved specielle lejligheder udsendes der flere daglige tips.

 3. De indsamlede oplysninger bliver ikke videregivet til 3. part.

 4. Oplysninger bliver præsenteret for mulige annoncører i samlet form. Således kan en annoncør ikke se den enkeltes brugers data.

 5. Brugeren kan til en hver tid blive slettet fra QuickTip.dk. I så tilfælde vil alle data om den enkelte bruger blive slettet.
  Afmeldingsformularen findes her: http://www.quicktip.dk/nyhedsbrev/afmeld.html
  Desuden findes der et afmeldings link på hver udsendte mail tip.

 6. Vi forbeholder os retten til en hver tid, at slette en bruger som har opgivet forkerte informationer, eller på anden måde misbruger vores systemer.

 7. Vinder af vores konkurrencen kontaktes pr. email. Gevinsten kan ikke ombyttes til kontanter. Svarer vinderen ikke pr. email eller tlf efter at vedkommende er blevet kontaktet af Quicktip.dk, inden 1 måned. Vil konkurrencen gå om.